Salam Perkenalan Semua Blogger.

Sunday, June 21, 2009

Salam Perkenalan

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sebenarnya dah lama aku nak buat blog personal seperti kengkawan blogger yang lain. Bukan tak mahu, sebenarnya memang ada hajat untuk mengupahkan aje pada mereka-mereka yang ada buat perkhidmatan blog installation ni. Tapi rasa macam rugi pula, sebab aku pun ada juga ilmu pasal mem'blog'ni. Hahaha. Walaupun tak sehebat mereka yang pro blogger. Jadi aku harap kawan-kawan semua dapatlah menerima seadanya blog aku ni. So di sini aku akan membuat review atau memaparkan segala aktiviti aku dalam dunia online nih. Insyaallah.

No comments: